dimecres, 9 de febrer del 2011

A la carta

La pàgina de televisió "a la carta" està força bé. Actualment la programació és molt ample, però no pas molt bona i hi ha molts cops que els pocs programes que et podrien interessar, de diverses cadenes diferents, no els pots veure per que coincideixen en dia i hora o per que no ets a casa o per que no et va bé l'hora d'emissió o simplement per que en aquell precís moment no et ve de gust veure televisió, llavors tens l'opció de veure per internet el que et pugui interessar. Pots veure els programes emesos amb anterioritat quan tu vols o pots o quan en tens ganes.
He vist capítols endarrerits de "La Riera", també he vist algun que altre reportatge. I si et dones un tomb per la pàgina segur que trobes coses interessants.
Esta molt bé que puguis veure el que vols i quan tu ho vols, que la televisió t'ofereixi un servei a mida dels teus interessos.
La televisió és un servei per utilitzar quan t'interessi i no sempre que les cadenes vulguin i no tenim cap obligació de passar hores i hores davant la "caixa tonta".