dimarts, 9 de setembre del 2008

Folgueroles

Folgueroles es el nom del poble on va néixer Jacint Verdaguer, és a sis quilòmetres de Vic, i és un poble petit i molt bonic.
Diumenge, a la tarda, vàrem anar a Folgueroles al concurs de colles sardanistes, bàsic pel campionat de Catalunya de colles veteranes. Vàrem ballar dues sardanes de lluïment força boniques i crec que tota la colla feia bloc, feia conjunt, encara que potser no tot el que caldria, perquè la classificació, ens va deixar empatats en primer lloc, amb l'actual campiona de Catalunya, la colla Roques Blaves de la Passió d'Esparreguera. La primera sardana va ser un primer per les Roques i un segon per a nosaltres, i la segona va ser un primer per a nosaltres i un segon, per a les Roques. Això vol dir, que la classificació continuarà com fins ara, amb unes dècimes de avantatge per a nosaltres.
Diumenge dia 14, serem al concurs de Tarragona, i aquí tornarem a intentar fer dos primers, i a poder ser posar punts entre nosaltres i les Roques, encara que a Tarragona també hi serà la colla Ressò, que ha esta campiona de Catalunya uns quants anys, i també tindran quelcom a dir i fer.
La rivalitat esta servida.
Sols hem queda donar molts ànims a la Colla. Força TOC'S!!!